Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Güvençer İlçemizi Ziyaret Etti

Manisa Valisi Güvençer, gün boyunca ilçemizde temaslarda bulundu.

Reklam
Vali Güvençer İlçemizi Ziyaret Etti
20 Ağustos 2016 - 15:04
Reklam
Reklam
Yeni Vali Mustafa Hakan Güvençer, ilçemizi ziyaret etti. Güvençer sabah saat 8 sularında ilçemize geldi. Kendisini Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Selim Kasacı ve protokol karşıladı.
            Vali Güvençer ilçemizde gün boyunca kaldı; kurumları, meslek odalarını ziyaret ederek bilgi aldı. Kaymakam Bilgin, Vali Güvençer'e ilçemizle ilgili olarak bilgi verdi, yapılan hizmetleri ve yapılmakta olanları anlattı.
Vali Güvençer daha sonra Gördes Belediyesine geçti. Burada belediye personeli tarafından karşılanan Vali Güvençer, Belediye Başkanı Muhammet Akyol tarafından belediyecilik hizmetleri konusunda bilgilendirildi.
            Vai Güvençer gün boyu süren ziyaret ve temaslarında, alışılmışın dışında bir görüntü sergiledi. Meslek Odalarını ziyaret etti. Meslek Yüksekokuluna gitti, Huzur Evini ihmal etmedi.
            Cuma namazını merkez Ulu Camiinde kıldı. Daha sonra çarşıyı gezdi, vatandaşlarla sohbet etti. Kahvehane önünde oturan vatandaşlarla konuşup tokalaştı.
            Yeni Vali Güvençer'in bu görüntüsü, halkımızı son derece mutlu etti.
            Eski Gördes'i gezerek, şehrin tarihi hakkında bilgi alan Vai Güvençer, daha sonra Doğanpınar mahallesine geçti. Mart ayında PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Şehit Astsubay Abdülkadir Çelik'in, Doğanpınar mahallesindeki ailesine baş sağlığı diledi.









Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2761 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum