Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Uygar Yabaş'tan Önemli Açıklamalar

Görevden alınan MHP Eski İlçe Başkanı Yabaş açıklamalarda bulundu.

Reklam
Uygar Yabaş'tan Önemli Açıklamalar
03 Şubat 2017 - 17:32
Reklam
Reklam
Genel merkez tarafından görevden alınan MHP'nin eski ilçe başkanı Uygar Yabaş, suskunluğunu bozdu ve önemli açıklamalar yaptı. Görevden alınma kararına şaşırmadığını ifade eden Yabaş, 'Beklediğimiz bir durumdu. Aksi halde şaşırırdım' dedi.
            Haziran ve ardından Kasım seçimlerinde alınan sonuçlar sonrasında, MHP tabanında müthiş bir rüzgâr estiğini ve olağanüstü kongre talebi geldiğini dile getiren Yabaş; 'Tabanımızın arzusu doğrultusunda değişim hareketine destek verdim. Delege olarak imza koydum. Asla pişman değilim, bugün olsa yine imzamı atarım' dedi.
            Uygar Yabaş; kamuoyunun bilmesini istediği konuları, açıklamasında şu şekilde dile getirdi:
            'Ben ülkücülüğü, Gördes'te ülkü devlerinden öğrendim. Ülkücülük bizim için bir onurdur, bir duruştur. Her türlü menfaat hesabından, her türlü kişisel beklentiden uzaktır. Ülkücülük, Türkiye sevdasıyla yanıp tutuşmaktır.
            Ülkücü hareketin mazisine, şanına layık bir sorumlulukla Gördes'te görev yaptım. Başım dik, alnım açık Milliyetçi Hareketi en üst seviyede temsil ettim. En ufak halel getirmedim, söz ettirmedim.
            Beni genç yaşımda, İl Genel Meclis üyeliğine aday gösterdi dava arkadaşlarım. Köy köy dolaştım. Gördes'te MHP'nin zirvesi olan 7 bin oy aldık. Bir dönem ilçe başkanlığı yaptım. MHP adını hep zirvede tuttum.
            Hangi gerekçeyle görevden alındığımı sormuyorum bile. İl ve ilçe teşkilatlarının kapısına kilit vuran, teşkilatları fesh eden bir anlayışın sahipleri asla ülkücü olamazlar. Ama onlar şunu iyi bilsin: Biz ülkücüyüz ve onurumuzla, duruşumuzla dimdik ayaktayız.
            Görev süresince mesai yaptığım yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, delegelerimize, her zaman sevgi ve desteklerini esirgemeyen binlerce partilimize şükranlarımı sunuyorum.
            Ben hiçbir zaman tek adama, yanlışlığa, akılsızlığa, çirkinliğe sadakat göstermedim. Benim sadakatim davama, inancıma ve Türkiye sevdasınadır. Bunun böyle bilinmesini istiyorum.' 
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 7939 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum