U-12 Takımı Kupayla Döndü

Kuşadasında Turnuvaya katılan genç takımımız 3.oldu

Reklam
U-12 Takımı Kupayla Döndü
12 Aralık 2016 - 16:12
Reklam
Gördes Belediyespor U-12 Takımı geçen hafta Kuşadası'nda katıldığı 'The Best Cup Kuşadası' futbol turnuvasında Gördes'e kupayla döndü.
Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor, Göztepe, Altınordu gibi dev kulüplerin başını çektiği turnuvada büyük bir başarının altına imza atan Gördes Belediyespor U12 Takımı turnuvayı üçüncülükle tamamladı. Murat Yılmaz ve Zekeriya Sevinç antrenörlüğünde üç gün içinde oynadığı altı maça çıkan ekibimiz, üç galibiyet ve üç mağlubiyet alarak birçok rakibini geride bıraktı.
Gördes Belediyespor U-12 Takımı katıldıkları turnuvanın yanı sıra Kuşadası Kalesi ve birçok tarihi yerleri ziyaret etti,  tekne turuna da katılarak doyasıya eğlendi.
Antrenörler Murat Yılmaz ve Zekeriya Sevinç ilçeye dönüşlerinin ardından bir açıklama yaparak, 'Ülkemizin birçok bölgesinden gelen futbol takımlarına karşı genç futbolcularımızın kazanmış oldukları bu başarı ile Gördesimizi en güzel şekilde temsil ettikler. Bu turnuvaya katılmamızda büyük emeği olan ve bizlere her zaman destek veren Belediye Başkanımız Muhammet Akyol'a ayrıca teşekkür ederiz' dedi.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'u makamında ziyaret eden Gördes Belediyespor U-12 Takımı futbolcuları büyük bir jest yaparak, 'The Best Cup Kuşadası' futbol turnuvasında kazandıkları üçüncülük kupasını Başkan Muhammet Akyol'a takdim ettiler.
U-12 Takımını makamında kabul eden Başkan Muhammet Akyol, 'Genç futbolcularımızın, başarılı olacağına hep inandık ve bunu bizlere bir defa daha gösterdiler. Gelecekte de bu tarz başarıları sürdüreceklerine bizlerin inancım tamdır. Genç futbolcularımızın başarısında büyük emekleri olan antrenörlerimiz Zekeriya Sevinç ve Murat Yılmaz hocalarımıza da ayrıca teşekkür ederim.'dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3080 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum