Kutlu Doğum Zengin Programlarla Kutlandı

Bu yılın Kutlu Doğum teması olan “Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” konulu konferansa, Ali Rıza Temel konuşmacı olarak katıldı.

Reklam
Kutlu Doğum Zengin Programlarla Kutlandı
02 Mayıs 2015 - 16:46
Reklam

Peygamberimizin (sav) doğum yıldönümü, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde ülke genelinde kutlandı. 14–18 Nisan tarihleri arasında ilçemizde, Müftülük ve Gördes Anadolu İmlam Hatip Lisesi tarafından zengin programlar icra edildi.
            Anadolu İHL'nin hazırladığı anma gecesi, Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu konferans salonunda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu gecede, açılış konuşmasını okul müdürü Mehmet Özgen yaptı. Özgen konuşmasında; 'Bugün insanlık her zamankinden daha fazla, Sevgili Peygamberimizin merhamet ve şefkatine muhtaçtır' dedi.
            Anma gecesi; konuşmalar, slayt gösteriler ve ilahi koro ile devam etti. Programın sonunda, hafta dolayısıyla düzenlenen 'Hadis Ezberleme Yarışmasında' dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.
            İlçe Müftülüğü Kutlu Doğum haftasında; hutbe, vaaz, hatim ile katkıda bulundu. Hafta münasebetiyle Müftü İsmail Hatipoğlu ve ekibi; Hastane, Huzurevi, Şehit Aileleri ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Çocuklara, Diyanetin çocuk dergisi dağıtıldı.
            Bu yılın Kutlu Doğum teması olan 'Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı' konulu konferansa, Ali Rıza Temel konuşmacı olarak katıldı. Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu konferans salonundaki konferansa, halkımız yoğun ilgi gösterdi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3916 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum