Site Yönetiminde Gördeslilerin Parlayan Şirketi

İzmir Site Yönetimi şirketini iki hemşehrimiz çalıştırıyor.

Reklam
Site Yönetiminde Gördeslilerin Parlayan Şirketi
17 Şubat 2018 - 13:23
Reklam
Günümüzde nüfusun ve kentleşmenin artması beraberinde konut ihtiyacını doğurdu ve konut inşaatları hızla yükselmeye başladı. Yüksek konutların ve site yaşamının tercih edilmeye başlaması ile insanlar birlikte yaşamanın sıkıntılarını da ortaya çıkmaya başladı. Apartman ve konut sitelerinde yönetimin zorunlu hale gelmesi, ortaya çıkan problemlerin dahili yönetimler kurulmasına rağmen aşılamaması, yönetimsel sıkıntılar, profesyonel apartman ve site yönetim ihtiyacı oluşmasına neden oldu. 
Bu kapsamda İzmir ve Manisa'da faaliyet gösteren özel site yönetim şirketleri vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Bunlardan biri ise sahiplerinin Gördesli olması nedeniyle ilgimizi çekiyor. Rasim Akşahan ve Talip Emre'nin başında olduğu İzmir Site Yönetimi ve Manisa Site Yönetimi şirketleri, bölgede dikkat çeken firmaların başında geliyor. Hatta İzmir Site yönetimi firması şu anda arama motorlarında en üst sırada yer alıyor.
Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Rasim Akşahan şunları söyledi: 'Profesyonel site ve apartman yönetimlerinde temel amaç, tüm kişilere eşit mesafede, adil ve şeffaf bir anlayış ile toplu şekildeki yaşam alanlarında yönetimin en iyi şekilde sağlanabilmesidir. Genel olarak, aidatların toplanması, apartman bahçe ve çevre temizliği, bahçe bakımları, tadilat ve onarım işleri, var ise havuz bakımı ve temizliği, ödemelerin yapılması çalışan var ise maaş ödemeleri ve SSK ödemeleri gibi hizmetleri veren firmamız, Manisa–İzmir Apartman ve Site yönetimi hizmetlerinde de söz sahibidir.'
Şirket ortağı Talip Emre ise, 'Site ve apartman yönetimi kapsamında; hukuki yönetim, bütçe yönetimi, güvenlik yönetimi, teknik yönetim, temizlik yönetimi, havuz bakım yönetimi, bahçe bakım yönetimi, kiralama yönetimi, konut yönetimi, sigorta yönetimi, sosyal tesis yönetimi gibi konular barındıran, geniş ve kapsamlı çalışma gerektiren ve profesyonellik isteyen bir iştir.' diye konuştu. Talip Emre ayrıca 'Site yönetimi işi baştan sona profesyonellik gerektiren ve memnuniyet sonucu ile noktalanan bir hizmet olmalıdır.' görüşlerine yer verdi.
www.izmirsiteyonetimi.com sitesinden ve 0 232 501 1738 nolu telefondan ulaşabileceğiniz firmanın İzmir'deki Bayraklı Tower'da merkez ofisi bulunuyor. Hemşehrilerimiz Akşahan ve Emre'ye bu yeni iş kolundaki faaliyetlerinde başarılar diliyoruz.
Reklam
Reklam
Bu haber 7564 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum