Seyyide Cenki:"Aday Değilim"

A.Menderes Muhtarı Cenki, tekrar aday olmayacağını açıkladı.

Reklam
Seyyide Cenki:"Aday Değilim"
05 Ocak 2019 - 16:39
Reklam
Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Seyide Cenki, 31 Mart yerel seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı. Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Seyide Cenki, 'Vakti geldiğinde bu tür görevleri bırakmak gerekir' dedi.
            Seyide Cenki 2004 seçimlerinde Adnan Menderes mahallesinden muhtar seçildi. Tam üç dönem seçim kazanarak, bu görevine devam etti. Onun muhtarlığı, Gördes'te bir ilk oldu. Çünkü ilk defa bir kadın aday, muhtar seçilmiş ve üç dönem bu görevi başarıyla sürdürmüştü.
            31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, Seyyide Cenki Adnan Menderes mahallesinden muhtarlık için aday olmayacağını dile getirdi. Bir takım söylenti ve rivayetlerin önüne geçmek için, gazetemize açıklamalarda bulundu.
            Seyide Cenki, aday olmama gerekçelerini şu şekilde sıraladı:
            ' Öncelikle bırakmam gerektiğini düşündüm. Her görevin bir vakti vardır. Benim için bu görevin vakti doldu. Yeni isimlere kapı açmak lazım. Aday olmamamın temel gerekçeleri bunlardır. Yani ilkesel bir tavırdır bu kararım.
            Belediye meclis üyeliği için, AK Parti'ye müracaatım var. Bu sadece bir müracaat, ne olacağını bilemem. Aday olmamamda bu müracaatımın bir etkisi yoktur. Üç dönemdir sevgiyle, arzuyla hizmet verdiğim Adnan Menderes mahallesi sakinlerine teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca Adnan Menderes mahallesinde muhtarlık için aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum..'
Reklam
Reklam
Bu haber 2786 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum