Şehir İçi Doğalgaz Hattının Temeli 5 Eylülde Atılıyor

5 Eylül programında sosyal konutların da anahtar teslimi yapılacak.

Reklam
Şehir İçi Doğalgaz Hattının Temeli 5 Eylülde Atılıyor
29 Ağustos 2017 - 11:57
Reklam
Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü etkinlikleri bu yıl da Gördes Belediyesi tarafından hazırlanan yoğun programla kutlanacak. Programın içerisinde Şehiriçi Doğalgaz Temel Atma Töreni ve Belediye Sosyal Konutları Anahtar Teslim Töreni de bulunuyor.
Gördes'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. Yıl Dönümü Etkinlikleri 3 Eylül Pazar günü 09.00-19.00 saatleri arasında Kumçayı mevkide gerçekleştirilecek olan Tek Kurşun Atış Yarışmasıyla başlayacak.
4 Eylül Pazartesi Yatsı Namazından önce Sala okunarak; Merkez Ulu Camii'de Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif okutulacak.

Doğalgaz Temel Atma Töreni ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni

Ana etkinlikler 5 Eylül Salı günü Şehit Makbule Hanım Meydanı'nda saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Mehteran, atlı ekip gösterisi, halk oyunları başta olmak üzere bir çok etkinliğin yer alacağı programın ardından saat 12.00'da 1. Etap TOKİ konutları mevkide Şehir İçi Doğalgaz Temel Atma ve Gördes Belediyesi Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni gerçekleştirilecek.

5 Eylül Kurtuluş Etkinlikleri, 6 Eylül Çarşamba günü Şehit Makbule Hanım Kabrinin ziyareti ile sona erecek. Şehit Makbule Hanım'ın Kabrini ziyaret etmek isteyenler için Gördes Belediyesi önünden saat 09.30'da ücretsiz otobüs kaldırılacak.  

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol etkinliklerle ilgili bir mesaj yayınlayarak Gördeslileri 5 Eylül Kurtuluş Etkinliklerine davet etti.

Başkan Muhammet Akyol mesajında şu ifadelere yer verdi;
"Değerli hemşerilerim;  tarihi kahramanlıklarla dolu olan Gördes'imizin düşman işgalinden kurtuluşunun bu yıl 95. yıl dönümünü hep birlikte kutlayacağız. Mücahit Makbule Hanım'ın, Halil Efe'nin, Parti Pehlivan'ın ve daha nice isimsiz kahramanlarımızın, bu vatan için canlarını hiçe sayarak düşmana boyun eğmeyen ecdadımızın, vatan aşkıyla şahadet şerbetini içenlerin ruhu şad olsun. Allah onlardan razı olsun. İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü kutlu olsun "
Yaklaşan Bayram nedeniyle vatandaşların Kurban Bayramı'nı da tebrik eden Başkan Muhammet Akyol, Kurban Bayramının 2. günü saat 14.00'da Belediye Çay Bahçesinde gerçekleştirilecek olan bayramlaşma programına tüm vatandaşları davet etti. Başkan Muhammet Akyol, bayram tatili öncesi yola çıkacak vatandaşlar için de uyarı da bulunarak; "Geride gözü yaşlı sevdiklerinizi bırakmayın. Sevdiklerimizi düşünelim, hızı düşürelim. Lütfen dikkat" dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3186 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum