Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Şampiyon Ligi Namağlup Bitirdi

Gördes Belediyespor namağlup şampiyon olarak Süper Amatöre yükseldi.

Reklam
Şampiyon Ligi Namağlup Bitirdi
11 Şubat 2017 - 15:07
Reklam
Reklam
Manisa 1. Amatör Küme B grubunda ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Gördes Belediyespor, kalan maçlarını da kazanarak ligi namağlup bitirdi. Şampiyonluğu namağlup kazanarak tarihi bir başarıya imza atan mavi beyazlılar önümüzdeki sezon Süper Amatör Küme'de mücadele edecek.
Temsilcimiz oynadığı 16 maçın 15'ini kazanırken sadece bir maçta berabere kaldı. Rakip kalelere 47 gol atan Gördes Belediyespor kalesinde ise sadece 5 gol gördü. Gördes Belediyesporun namağlup şampiyonluğu ilçede büyük sevinçle karşılandı.
Gördes Belediyespor Antrenörü Mehmet Yavuz yaptığı açıklamada; "Geçen sezon bitime 2 hafta kala şanssız bir şekilde tamamladığımız ligde, bu sezonun başından sıkı tutarak yağmur kar demeden çalıştık. Rakiplerimizin ne yaptığına bakmadan, başkalarını hedef almadan işimize odaklandık. Her maçımıza final havasında çıktık. Bu süreçte bizlere hiçbir zaman yalnız bırakmayan tüm Gördes halkına; Belediye Başkanımız Muhammet Akyol'a, yöneticilerimiz Ahmet Esen'e, Halil Erden'e, Mehmet Gürbüz'e teşekkür ederiz. İnşallah Süper Amatör Ligde ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Futbol ve diğer spor dallarında gençlerimizi yetiştirmek adına altyapı ve yaz spor okulu çalışmalarına hız vereceğiz. İlçemizin diğer güzide takımı olan Güneşlispor'u gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyor, yeni kurulan Gördesspor Kulübüne başarılar diliyorum' dedi.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'da konuyla ilgili olarak ; "Teknik heyetimiz ve sporcularımız tarihi bir başarıya imza atarak bizleri gururlandırdı. Tabi ben buradaki başarıyı tesisleşmemize de bağlıyorum. Önceden toprak sahada çamur içinde mücadele eden spor kulüplerimiz son derece güzel bir ortamda spor yapıyorlar. İlçemizde 3 adet futbol takımı faaliyet gösteriyor. Gördes Belediyesporumuz'un antrenörü Mehmet Yavuz hocamızı, futbolcularımızı ve takımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımızı yürekten tebrik ediyor, önümüzdeki sezon mücadele edeceği Süper Amatör Küme'de başarılar diliyorum" dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3189 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum