Şampiyon Gördes Belediyespor

Belediyespor bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Reklam
Şampiyon Gördes Belediyespor
20 Ocak 2017 - 13:00
Reklam
Manisa 1. Amatör Küme B grubunda mücadele eden temsilcimiz Gördes Belediyespor bitime üç hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Oynadığı 13 karşılaşmada hiç yenilmeyen mavi beyazlılar tarihi bir başarıya imza attı.
Sezona fırtına gibi başlayan Belediyespor'un en yakın takipçisi bir diğer temsilcimiz Güneşlispordu. Geçtiğimiz hafta içi oynanan müsabakalarda Güneşlispor puan kaybedince Gördes Belediyespor'un şampiyonluğu kesinleşmiş oldu. Geriye kalan üç karşılaşmada alınacak sonuçlar durumu etkilemeyecek ve Gördes Belediyespor önümüzdeki yıl Süper Amatör Kümede mücadele edecek.
3 yıl aradan sonra Süper Amatör Kümeye çıkma başarısı gösteren mavi beyazlılarda yüzler gülüyor. Antrenör Mehmet Yavuz yönetimindeki başarıda futbolcuların, teknik heyetin ve yöneticilerin birlik beraberlik içinde olmasının rolü büyük. Antrenör Mehmet Yavuz yaptığı açıklamada; "Geriye kalan üç karşılaşmayı da kazanarak namağlup bir şampiyonluğu Gördes tarihine yazdırmak istiyoruz" dedi.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; ortaya konulan mücadeleden ve erken gelen şampiyonluktan dolayı teknik heyete ve sporculara teşekkür ederek; başarılarının devamını diledi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3573 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum