Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yılın Ahisi Mustafa Ertaş

Ahilik Haftası ilçemizde düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı.

Reklam
Yılın Ahisi Mustafa Ertaş
25 Mayıs 2015 - 16:08
Reklam
Reklam

Ahilik Haftası, Gördes Esnaf ve Sanatkârlar Odasının düzenlediği zengin etkinliklerle kutlandı. Ülke genelinde 11–17 Mayıs tarihleri arasında kutlanan hafta çerçevesinde, Gördes Esnaf ve Sanatkârlar Odası yılın ahisini, yılın genç girişimcisini ve yılın kadın girişimcisini belirledi. Başkan Sami Aydın önderliğindeki heyet, esnafları dolaşarak ahilik haftasını kutladı.
Hafta münasebetiyle 14 Mayıs Cuma günü, hal binası girişinde keşkek ve tatlı ikramı yapıldı. Dualarla açılan keşkek kazanlarından, binlerce vatandaşımız taam etti. Keşkek ikramına Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Selim Kasacı, daire amirleri, oda ve meslek kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş gurubu katıldı.
            Yılın ahisi seçilen bakkal Mustafa Ertaş'a onur belgesi, Kaymakam Bilgin tarafından takdim edildi. Yılın genç girişimcisi unvanına layık görülen, büfe işletmecisi Kaan Altıntaş'a onur belgesini, Belediye Başkanı Muhammet Akyol verdi.
            Yılın Ahisi seçilen Mustafa Ertaş, Gördes Esnaf ve Sanatkârlar Odasının en eski üyelerinden. Balıklı köyünde 47 yıldır bakkallık yapıyor. Yılın ahisi Ertaş; 'Bu unvana layık görülmesiyle ilgili olarak; hatırlanmak ve takdir edilmek çok güzel bir duygu. 47 yıldır esnaflık yapıyorum. Yılın ahisine layık görülmek, esnaflık hayatımın en büyük ödülü oldu. Takdir edenlere teşekkür ediyorum' dedi.







Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 52982 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum