Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Proje Ofisi Dikkat Çekiyor

Kaymakamlık Proje Ofisi kısa sürede önemli başarılara imza attı.

Reklam
Proje Ofisi Dikkat Çekiyor
26 Şubat 2016 - 14:26
Reklam
Reklam
Kaymakam Turgay Hakan Bilgin öncülüğünde kurulan Proje Ofisi; ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına ciddi katkılar yapıyor. Kısa sürede önemli başarılara imza atan ofis dikkat çekiyor.
             2015 yılının Mart ayında kurulan, Kaymakamlık Proje Ofisinde üç kişi görev yapıyor. İlçe milli eğitimden felsefe öğretmeni Şeref YELMEN, ilçe tarım müdürlüğünden ziraat mühendisi Hüseyin YAŞAR ve Gördes Belediyesinden Emine BAŞAR önemli çalışmalara imza atıyor.
            Kuruluşundan bu yana 1 yıl geçmesine rağmen, Proje ofisi ilçemize önemli katkılarda bulundu. Zafer kalkınma Ajansına yazdıkları ‘Yaşam Boyu Kültür Sanat' projesi kabul gördü. Bu projeye 600 bin lira tutarında destek sağlandı. Yine Zafer Kalkınma Ajansına sunulan 3 Teknik Proje de kabul edildi.
            İlçemizdeki pek çok kuruma; ‘Proje Yazma ve Yürütme', ‘Stratejik Plan Hazırlama', ve ‘Kurumsallaşma' eğitimi veren proje ofisi, kurumların kapasitelerini arttırma yönünde katkıda bulunuyor.
            Kaymakam Turgay Hakan Bilgin proje ofisinin çalışmalarıyla ilgili olarak şunları söyledi:
            'Gördes Kaymakamlığı İlçe Proje Ofisi, faaliyete geçtiği ilk yıl içinde önemli başarılar kazandı. Gerek bizzat hazırladığı, gerekse hazırlanmasına katkıda bulunduğu projelerle Gördes'in geleceğine önemli katkılar sunan Proje Ofisindeki arkadaşlarımıza, fedakâr çalışmaları sebebiyle teşekkür ediyorum. Proje Ofisimiz hem kamu kurumlarımızın, hem de özel sektörden gelen taleplerin her zaman destekçisi olacaktır.'
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 5191 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum