Polis Teşkilatının 174. Yılı Kutlandı

Hafta boyunca Emniyet Amirliğinde kutlamalar kabul edildi.

Reklam
Polis Teşkilatının 174. Yılı Kutlandı
12 Nisan 2019 - 12:31
Reklam
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıldönümü ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlçemizde de İlçe Emniyet Amirliğinin önderliğinde gerçekleştirilen kutlama programında, büyük bir coşku yaşandı.
            Atatürk Anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal marşından sonra, havanın yağışlı olması nedeniyle Belediye Çay Bahçesine geçildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Emniyet Amiri Abdulkadir Öztürk yaptı. Programa Kaymakam Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Belediye Meclis Üyeleri, kurum ve daire amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, Meslek ve Oda kuruluşlarının yetkilileri, polis aileleri ve kalabalık bir vatandaş grubu katıldı.
            Emniyet Amirliğinin önü, gönderilen çiçeklerle ve çelenklerle çiçek bahçesine döndü. Misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Vatandaşlar akşama kadar İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek 174. yılı kutladı. Gün içerisinde ilçemizde temaslarda bulunan Ak Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan da Emniyet Amirliğini ziyaret ederek, polis memurlarının gününü kutladı ve karanfil dağıttı.
Reklam
Reklam
Bu haber 1715 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum