Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Patron Çıldırdı Kahkahaya Boğdu

Büyükşehir düzenlediği tiyatro gösterisine halkımız büyük ilgi gösterdi.

Reklam
Patron Çıldırdı Kahkahaya Boğdu
03 Aralık 2016 - 15:26
Reklam
Reklam
Büyükşehir Belediyesinin kültür hizmetlerinde tiyatro gösterilerinin ayrı bir yeri var. En güzel oyunlar, en usta tiyatro toplulukları tarafından sahneye konuyor. Büyükşehir bu oyunları, ilçelerde ve il merkezinde halkla buluşturuyor.
            Büyükşehir tarafından organize edilen etkinlikte; Uygur Sanat Tiyatrosu, 'Patron Çıldırdı' isimli oyunu ilçemizde sahneye koydu. Gördes Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu konferans salonundaki oyuna, halkımız müthiş ilgi gösterdi.
            Genç yaşlı çok sayıda tiyatro sever, salonu hınca hınç doldurdu. 2 perdelik komedi oyunu olan Patron Çıldırdı, izleyenleri mest etti. Komedinin bütün inceliklerinin sergilendiği oyunda, tiyatro severler kahkahaya boğuldu.
            Program sonunda sahneye davet edilen topluluk, izleyiciler tarafından dakikalarca alkışlandı. Burada bir konuşma yapan Büyükşehir Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya ; 'Bize bu akşam keyifli bir gösteri sunan Uygur Sanat sahnesi topluluğuna teşekkür ediyorum. Bu imkânı sağlayan Büyükşehir Belediye başkanımız Cengiz Ergün'e ayrıca teşekkür ediyorum.' dedi.







Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 6780 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum