Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Öğretmenler Günü Kutlandı

Bu yılki kutlama programını METEM düzenledi.

Reklam
Öğretmenler Günü Kutlandı
25 Kasım 2016 - 19:39
Reklam
Reklam
24 Kasım Öğretmenler Günü Belediye Kültür Sarayı Konferans Salonunda düzenlenen programla kutlandı. Programa Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, İlçe Garnizon Komutanı J.Yzb. Selim Kasacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü İ. Coşkun Çelik, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı. Gördes Belediyesi tarafından program öncesinde öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim edildi.
Bu yılki Öğretmenler Günü kutlama programını Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) düzenledi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik yaptı. Çelik konuşmasında bu kutsal mesleğin önemine değindi.
METEM öğrencileri çeşitli şiirler okudu ve oratoryo sahneledi. Ayrıca yerel sanatçılarımızın desteğiyle küçük bir konser verdi.
İlçemizde bu yıl emekliye ayrılan öğretmenler Ayşe AYDIN, İbrahim EMRE ve Mustafa ARMAĞAN'a Hizmet Şeref Belgelerini, Kaymakam Turgay Hakan Bilgin verdi. Emekli öğretmenler adına Mustafa Armağan bir konuşma yaptı.
Geçtiğimiz yıl göreve başlayıp mesleğinde bir yılı dolduran yeni öğretmenler, hep bir ağızdan meslek yemini etti.
Programın son bölümünde; Öğretmenler Günü konulu Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, protokol tarafından verildi. Program sonrasında METEM öğrencilerinin hazırladığı yiyecek ve içecekler düzenlenen resepsiyonla ikram edildi.










Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2424 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum