Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler günü ilçemizde bir dizi etkinlikle kutlandı.

Reklam
Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı
26 Kasım 2018 - 00:07
Reklam
24 Kasım Öğretmenler Günü, ilçemizde zengin ve coşkulu programlarla kutlandı. Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan program, akşam Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu konferans salonunda devam etti.
            Öğretmenler, öğrenciler ve veliler Kültür Sarayındaki programa yoğun ilgi gösterdi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, ilçe milli eğitim müdürü İbrahim Coşkun Çelik yaptı. Ardından Fatih Ortaokulu öğrencisi Emel Uysal, ‘Öğretmenim' adlı şiiri seslendirdi.
            Fatih Ortaokulu Türkçe öğretmeni Ahmet İnceer tarafından okunan ‘Dünyanın Bütün Çiçekleri' isimli şiir büyük ilgi gördü.
            Video gösterileriyle zenginlik kazanan programda, şehit öğretmenler unutulmadı. Onlar için hazırlanan video gösterisinde duygulu anlar yaşandı.
            En kıdemli öğretmen olarak konuşma yapan İsmet Adıgüzel, meslek sevgisi ve genç kuşaklar için önemli mesajlar verdi. En genç öğretmen ile en kıdemli öğretmen tarafından kesilen öğretmenler günü pastası, neşeli anlara sahne oldu.
            Program müzik dinletisi ve yapılan ikramla sona erdi.
             SIRA GECESİ İLGİ GÖRDÜ
            24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen bir başka etkinlik, öğretmenlere neşeli anlar yaşattı. Eğitim-Bir-Sen Gördes temsilciliği tarafından organize edilen Sıra Gecesi, Belediye Kültür sarayında gerçekleştirildi.
            İbrahim Halil Bulut yönetimindeki Öz Urfa Sıra Geceleri organizasyonunda; birbirinden güzel yöresel türkü ve oyun havalarıyla, öğretmen ve öğrenciler büyük moral buldu.











Reklam
Reklam
Bu haber 5484 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum