Muhtarlıklar Dairesi Mahallelerin Nabzını Tutuyor

Muhtarlıklar Dairesi 7 mahalleyi ziyaret etti.

Reklam
Muhtarlıklar Dairesi Mahallelerin Nabzını Tutuyor
22 Mayıs 2018 - 00:26
Reklam
17 ilçede mahalleleri karış karış gezen Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı ekipleri Gördes'e ziyarette bulundu. İlçemize bağlı Nakıpağa, Beş Eylül, Hüseynibaba, Deliçoban, Adnan Menderes, Balıklı ve Pınarbaşı Mahallelerini ziyaret eden ekipler, ilçede gerçekleştirilen çalışmaları Mahalle Muhtarları ve vatandaşlara anlattı.
            Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı, Gördes'e bağlı 7 mahalleyi ziyaret etti. Nakıpağa Mahallesi Muhtarı Kerim Çakır, Beş Eylül Mahallesi Muhtarı Osman Bilgen, Hüseynibaba Mahallesi Muhtarı Mehmet German, Deliçoban Mahallesi Muhtarı Refik Öztürk, Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Seyyide Cenki, Balıklı Mahallesi Muhtarı Nuri Urhan, Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Mehmet Sevim ve mahalle sakinlerini ziyaret eden Daire Başkanlığı ekipleri, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nce ilçede gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.
Daire Başkanlığı ekipleri, Mahalle Muhtarları ile mahalle sakinlerinin talep ve şikayetlerini de not alarak ilgili dairelere iletti. Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarla temaslarını aralıksız sürdüreceklerini dile getiren Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, 'Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızdan duyduğumuz memnuniyet ifadeleri bizleri mutlu ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde vatandaşlarımızın memnuniyeti için çalışmalarımızı sürdüreceğiz' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 6247 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum