Müftü Zekeriya Koşum Göreve Başladı

Yeni Müftü Koşum daha önce Afyon Hocalarda görev yapıyordu.

Reklam
Müftü Zekeriya Koşum Göreve Başladı
03 Ağustos 2019 - 20:12
Reklam
Boş bulunan Gördes ilçe müftülüğüne Zekeriya Koşum tayin edildi. İsmail Hatipoğlu'nun İnegöl ilçe müftülüğüne tayin edilmesinden sonra; Gördes ilçe müftülüğüne, Afyon ili Hocalar ilçe müftüsü Zekeriya Koşum getirildi.
Geçtiğimiz hafta itibarıyla Gördes ilçe müftüsü olarak görevine başlayan Zekeriya Koşum'a, ilçemize hoş geldiniz diyor, görevinde başarılar diliyoruz.
Müftü Zekeriya Koşum Kimdir?
1971 yılında Manisa Alaşehir'de doğdu. İlkokulu Alaşehir Beş Eylül İlkokulunda okudu. Alaşehir Merkez Kur'an Kursunda hafızlığını yaptıktan sonra 1993 yılında Alaşehir İmam Hatip Lisesini bitirdi.1998 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 1998 yılında Sakarya Akyazı ilçesinde imam-hatipliğe başladı.2003 yılında Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Yüksek İhtisas Merkezinden mezun olduktan sonra sırasıyla Van Çaldıran, Van Erciş ve Manisa Alaşehir ilçelerinde vaizlik görevinde bulundu.2012 yılında Malatya Arguvan ilçesine İlçe Müftüsü olarak atandı. 2017 yılından itibaren Afyonkarahisar Hocalar İlçesinde İlçe Müftüsü olarak görev yaptı. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Arapça bilmektedir.
Reklam
Reklam
Bu haber 4142 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum