Sosyal Konutlarda Kura Heyecanı

İnşa edilecek 52 dairenin sahipleri kura çekimi sonucunda belirlendi

Reklam
Sosyal Konutlarda Kura Heyecanı
27 Nisan 2015 - 16:38

Gördes Belediyesi tarafından Gördes Evleri Projesi'nin başvurularının tamamlanmasının ardından hak sahipleri için kura çekilişi noter huzurunda yapıldı.
Kültür Sarayı'nda noter huzurunda gerçekleşen kura çekilişine İlçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, belediye meclis üyeleri ve hak sahipleri katıldı. 
Gördes Belediyesi tarafından Adnan Menderes Mahallesi TOKİ konutları bölgesinde bulunan mülkiyeti Gördes Belediyesine ait 3.561,56 m2'lik arsa üzerine 7'şer katlı 2 blokta toplam 56 adet (100 m2) daire yapılması için çalışmalara başlanan konutların kura çekilişleri büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.
Kura çekiminden önce kısa bir konuşma yapan Başkan Akyol; 'Kamuoyundan gelen yoğun talep neticesinde başlatmış olduğumuz Sosyal Konut Projemizde;  2 blok ve 56 adet konuttan oluşan dairelerimiz için 52 müracaat aldık. Dairelerde kalorifer, asansör ve yalıtım gibi özellikler olacak. Ev sahipleri oyun parkı, yeşil alan ve otopark gibi imkanlara da sahip olacak. Gördes'te bir ilk olan çöp sistemiyle konut sakinleri çöplerini kolaylıkla atabilecekler. Kura çekilişinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." şeklinde konuştu. Projede arka tarafta kalan 4 zemin daire kuradan çıkarıldı.
Başkan Akyol'un konuşmasının ardından ilk iki hak sahibinin çekilişlerini, Kaymakam Bilgin ve Başkan Akyol gerçekleştirdi. Daha sonra tüm hak sahipleri kendi kuralarını çekerek, konutlarını belirledi.
 
Reklam
Reklam
Bu haber 4127 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum