Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MASKİ'yle Gördes'e Daha Sağlıklı Su

İlçede 46 içme suyu deposu onarıldı.

Reklam
MASKİ'yle Gördes'e Daha Sağlıklı Su
25 Haziran 2018 - 16:09
Reklam
Reklam
MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes'te 2 milyon 700 bin TL yatırım ile 46 adet içme suyu deposu, 31 adet terfi ile 1 adet biriktirme binasında başladığı bakım onarım çalışmalarını tamamladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelere ulaşan suyun daha sağlıklı olması için il genelinde yoğun mesai harcıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen içme suyu depolarındaki tadilat çalışmaları Gördes'te de tamamlandı. İlçede yürütülen çalışmalar kapsamında 46 adet içme suyu deposu, 31 adet terfi ile 1 adet biriktirme binasındaki çalışmalarını noktalayarak vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini artırdı. 2 milyon 700 bin TL'lik yatırım ile depolardaki manevra odalarından dış cepheye, yalıtım sisteminden fayans döşemesine kadar birçok alan yenilendi. İçme suyu depoları, himaye çiti ile de dış etkenlere karşı koruma altına alındı.
'Şimdi kaymak gibi su içiyoruz'
Kılcanlar Mahalle Muhtarı Ercan Adıyaman, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek, 'Depomuz, tabiri caizse leş gibiydi. Şimdi kaymak gibi su içiyoruz. İçme suyu depomuzda hijyen sağlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesine  teşekkür ediyoruz' dedi.
'Yapılan yatırımın kötüsü olmaz'
Ulgar Mahalle Muhtarı Zeki Gökçe ise, depolarında gereken her şeyin yapıldığını belirterek, 'Sıvası yapıldı, boyandı. Kapısı penceresi değiştirildi. Yapılan yatırımın kötüsü olmaz. Büyükşehir'e müteşekkiriz' ifadelerini kullandı.   
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2310 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum