MASKİ'den Boyalı'ya Yeni Sondaj

Mahallenin içme suyuna takviye yapılacak.

Reklam
MASKİ'den Boyalı'ya Yeni Sondaj
17 Eylül 2018 - 12:12
Reklam
MASKİ'DEN BOYALI'YA YENİ SONDAJ
MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Boyalı Mahallesi'ndeki mevcut içme suyu sondajlarında yaşanan su azalması nedeni ile yeni bir sondaj çalışmasına başladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yaşayan vatandaşların daha sağlıklı ve yeterli içme suyu tüketmelerini sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Gördes'in Boyalı Mahallesi'nde yaşanan mevcut içme suyu sondajlarındaki su azalması nedeni ile yeni bir sondaj çalışmasına başladı. 200 metrelik delgi çalışmasını tamamlayan ekipler, sondajda deneme pompası montajı yaparak numune alımını gerçekleştirecek. Numune sonuçlarının olumlu gelmesi durumunda mahalleye yeterli içme suyu takviyesi sağlanmış olacak.
'Sorunumuz ortadan kalkıyor'
Gördes'in Boyalı Mahalle Muhtarı Kamil Armağan, 'Mahallemizin bağlısı olan yerleşim yerlerinde su yetersizliği yaşanıyordu. Bu durumu MASKİ'ye bildirdik ve sağ olsunlar yeni bir sondaj çalışması başlattılar. Sondajımızın delgi çalışması bitti. Numune sonuçlarına göre bağlantılar yapılacak. Bu hizmetten mahalle sakinleri de son derece memnun. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ'ye teşekkür ederim' dedi.' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 2064 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum