MASKİ İlçe Şefleri Bir Araya Geldi

MASKİ Yöneticileri Yaşar Çoşkun başkanlığında toplandı.

Reklam
MASKİ İlçe Şefleri Bir Araya Geldi
16 Ağustos 2018 - 13:14
Reklam
MASKİ Genel Müdürlüğü, aylık İlçe Şefleri Toplantısı'nı MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'un başkanlığında gerçekleştirerek il genelindeki çalışmaları masaya yatırdı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa il genelindeki hizmet kalitesini yükseltmek adına düzenlediği toplantılarla ilçelerdeki koordinasyonu güçlendiriyor. Bu amaçla her ay düzenli olarak gerçekleştirilen MASKİ İlçe Şefleri Toplantısı, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Hayri Okkalı, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Uğur Başkal, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı İbrahim Perkmen, şube müdürleri ve 15 ilçede görev yapan ilçe şefleri katıldı. İlçelerde yürütülen çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda, vatandaşlardan gelen talepler ve ilçelerde yapılan yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Hizmet kalitesi sürekli yükseliyor
Manisa'nın tamamına kaliteli hizmet ulaştırırken, vatandaşların da nabzını tuttuklarını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, 'Vatandaşlarımıza ihtiyaç duydukları hizmeti en doğru ve hızlı şekilde ulaştırabilmek adına yoğun bir mesai sürdürüyoruz. İlçelerimizde bulunan temsilcilerimiz 7 gün 24 saat vatandaşımızın sıkıntısını ve taleplerini dinliyor. Kapımız her zaman görüşmeye ve uzlaşmaya açıktır. Hemşerilerimizin hizmetlerimize ulaşmasını kolaylaştırmak adına düzenlediğimiz bu toplantıların amacına ulaşacağına inanıyor, bu görevlerin ifa edilmesinde gayret gösteren tüm personelimize başarılar diliyorum' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 1975 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum