Manisa'daki Gördesliler İftarda Buluştu

Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin iftarı Öğretmenevinde gerçekleşti.

Reklam
Manisa'daki Gördesliler İftarda Buluştu
15 Haziran 2017 - 17:17
Reklam
Manisa'da faaliyet gösteren Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Gördeslileri iftar yemeğinde buluşturdu. Manisa Öğretmenevinde düzenlenen yemeğe çok sayıda Gördesli katıldı.
Manisa'da yaşayan Gördeslilerin kurduğu Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneği iftar yemeğiyle Gördeslileri bir araya getirdi. İftar yemeğine,  Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Süleyman Sami İlker, İzmir Gördesliler Derneği Başkanı Ahmet Bitek, Manisalılar Platformu Başkanı Yunus Emre Şahin,   İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Yüksel, MCBÜ İdari ve Mali İşler Müdürü Sabri Çetinkaya, MCBÜ Personel Şube Müdürü Mehmet Ertaş, MASKİ Çevre Koruma Kalite Kontrol Şb.Müdürü Hayri Okkalı, Milli Parklar Sorumlu Şube Müdürü İbrahim Çolak ve çok sayıda Gördesli katıldı.
Manisa'da çok sayıda Gördeslinin olduğunu dile getiren Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Ertekin, 'Manisa'da yaşayan Gördeslileri bir araya toplamak amacıyla dernek olarak bir iftar yemeği organize ettik. Hemen hemen Manisa'nın her mahallesinde, her resmi dairede mutlaka Gördesli hemşerilerimiz var. İstedik ki bir araya gelerek muhabbet ve sevgimiz artsın. Bu vesileyle de birbirini tanımayan Gördesli varsa tanışma imkanı bulsun. İftara iştirak eden herkese teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.
Reklam
Reklam
Bu haber 7050 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum