Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Manisa Politikasında Yeni Senaryo

Büyükşehir ve ilçelerde ittifakın nasıl olacağı merak konusu..

Reklam
Manisa Politikasında Yeni Senaryo
07 Aralık 2018 - 15:46
Reklam
Reklam
31 Mart mahalli seçimleri yaklaşırken, politika kazanı kaynamaya devam ediyor. İttifak senaryoları yüzünden, ortaya net bir tablo çıkmıyor. Papatya falına dönen bu senaryolar yüzünden, partilerin teşkilatlarında bir kaygı havası hâkim.
            Büyükşehir için, şu anda yürürlükte olan senaryo; Cengiz Ergün resmen MHP'nin başkan adayı. Yine senaryoya göre AK Parti Manisa'da Cengiz Ergün'ü destekleyecek. Peki, ilçelerde durum ne olacak?
            Hafta içi, politika kazanında yeni bir aş kaynamaya başladı. Söylenti ve iddialar bir uçtan bir uca dolaştı. Eğer bu söylenti ve iddialar doğru çıkarsa, ilçelerde durum daha bir karmaşık hale gelecek.
            Yeni senaryo ne?
            AK Parti Büyükşehir için MHP'yi destekleyecek. İlçelerde sadece Turgutlu'da MHP aday çıkaracak ve AK Parti tarafından desteklenecek. Geri kalan ilçelerde MHP aday çıkarmayacak ve AK Parti adaylarının yanında olacak.
            Seçimin resmi takvimi işleyip, aday listeleri seçim kurullarına verilinceye kadar, bu senaryolar devam edecek gibi gözüküyor. En son senaryo ise son derece ilginç. Olur mu? Bilinmez. Şayet olursa, ilçelerde durum ne olur? Gerçekten merak edilmeye değer.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 1656 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum