Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Manisa Oy ve Ötesi Seçimde Görev Başında

Oy ve Ötesinin Manisa temsilciliğini hemşehrimiz İlksen Uludağ üstleniyor.

Reklam
Manisa Oy ve Ötesi Seçimde Görev Başında
23 Ekim 2015 - 19:11
Reklam
Reklam
Ülkemizin en büyük gönüllü sandık gözlemci organizasyonu Oy ve Ötesi, 1 Kasım seçimleri öncesi hazırlıklarına devam ediyor. İlk kez 30 Mart Seçimlerinde İstanbul'da kendini gösteren Oy ve Ötesi, seçimlerin şeffaf ve kanunlara uygun bir şekilde yapılıp tamamlanabilmesi misyonuyla bu seçimde 46 ilde gönüllüleriyle seçimi gözlemleyecek.
Manisa'da ilk kez 7 Haziran seçimlerinde sivil seçim gözlemciliği yapan derneğin Manisa temsilciliğini ise hemşehrimiz İlksen ULUDAĞ yürütüyor. Manisa'da uzun yıllardır ilaç mümessili olarak çalışan Uludağ, gönüllüleriyle birlikte 1 Kasım seçimlerinde ikinci kez görev üstlenecek.
Manisa'da Şehzadeler, Yunus Emre ve Akhisar ilçelerinde aktif rol alacak olan Oy ve Ötesine gönüllü kayıtları devam ediyor. Sandıkların yarıdan fazlası için şuan kayıtlar alınmış durumda.
1 Kasım seçimleri için şuan ülke genelinde yaklaşık 55.000 gönüllü kaydı alındığını ifade eden İlksen Uludağ; 'Parti ayrımı gözetmeksizin herkesle yol almaya çalışıyoruz. Tüm partilerden müşahit kağıdı talep ediyoruz. Seçimin şeffaf ve güvenilir şekilde olması için üzerimize düşeni yapacağız' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3313 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum