Mahalle Yolları Bakıma Alındı

Büyükşehir ekipleri, mahalleleri ilçe merkezine bağlayan yollarda bakım, onarım ve tamirat çalışmaları yürütüyor.

Reklam
Mahalle Yolları Bakıma Alındı
10 Ağustos 2015 - 17:06
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçemize bağlı mahalle yollarında gerçekleştirdiği tamirat, bakım ve yama çalışmaları ile vatandaşlara ulaşım alternatifleri konusunda rahat bir nefes aldırdı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı asfalt sezonunun başlamasıyla görev, yetki ve sorumluluğunda olan mahalle yollarını ilçe merkezine bağlayan yollarda asfaltlama, bakım, onarım ve tamirat çalışmalarına hız verdi. Yolların kalitesinin bir ilin gelişmişlik düzeyine işaret ettiğine dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu; 'Gördes ilçemizde Bayat, Balıklı, Yaka, Dereçiftlik, Korubaşı, Kıran, Salur, Gülpınar, Şeyhyayla, Dargıl, Ulgar ve Kılcanlar mahallelerini ilçe merkezine bağlayan yollarda bakım, onarım ve tamirat gerçekleştirdik' diye konuştu.
Yol Çalışmalarımız Devam Edecek
İlçemizde bakım yapılan yolların ulaşım konusunda vatandaşları rahatlattığını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, ilçede şu ana kadar 50 kilometrelik yolun bakıma alındığını söyledi. Gençoğlu, yollardaki asfaltlama, bakım, onarım ve tamirat çalışmalarının devam edeceğini de sözlerine ekledi.
Reklam
Reklam
Bu haber 4679 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum