Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kutlu Doğum Güven Temasıyla Kutlanıyor

İlçemizde Kutlu doğum haftası düzenlenen programla kutlandı.

Reklam
Kutlu Doğum Güven Temasıyla Kutlanıyor
24 Nisan 2017 - 12:02
Reklam
Reklam
Bu yılın kutlu doğum haftası; 'güven toplumu' temasıyla kutlanıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen etkinliklerin temel söylemi; 'Mümin güvenen ve güvenilendir' şeklinde ifade ediliyor.
            Etkinlikler kapsamında Gördes Müftülüğü tarafından düzenlenen programa, halkımız büyük ilgi gösterdi. Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu konferans salonundaki kutlama gecesine; Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Selim Kasacının yanı sıra, büyük bir vatandaş gurubu katıldı.
            İstiklal marşının ardından Kuran tilavetiyle başlayan programın açış konuşmasını, Müftü İsmail Hatipoğlu yaptı. Ardından kutlu doğum sinevizyon gösterisi, izleyenlerin büyük beğenisini topladı.
            Daha sonra kürsüye İl müftü yardımcısı Osman Canpolat geldi. Canpolat yaklaşık 1 saat süren konferansında; Hz Peygamberin nasıl bir güven ve itimat insanı olduğunu örnekleriyle dile getirdi.
            Kutlu doğum programı, Kur'an kursları arasında düzenlenen, Kur'an okuma ve bilgi yarışmalarında derece alan öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi. Kaymakam Bilgin, konuşmacı Canpolat'a çiçek takdim ederek, teşekkür etti.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2069 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum