Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kuşluk Sakinleri Suya Kavuştu

Mahalleye bin metre içme suyu hatı döşendi.

Reklam
Kuşluk Sakinleri Suya Kavuştu
13 Mart 2017 - 00:26
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kuşluk Mahallesi'ne içme suyu şebeke hattı çekerek vatandaşları suya kavuşturdu.
         MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Kuşluk Mahallesi'nde gerçekleştirdiği çalışmayla bölgedeki içme suyu ihtiyacını ortadan kaldırdı. MASKİ ekipleri, mahallenin su şebekesi bulunmayan Kayran mevkiinde bin metrelik içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmalarını tamamladı. Mahalleye kazandırılan yeni hat sayesinde, yerleşim yerinin içme suyu altyapısı ihtiyacına hızlı ve etkili şekilde cevap verilirken, bölgede ikamet eden vatandaşlara da sağlıklı içme suyu temin edilmiş oldu.
         MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanarak vatandaşların mağduriyet yaşamalarının engellendiğini belirtti. Aslay, ' Manisa genelinde vatandaşlarımızın uzun yıllar daha sağlıklı bir şekilde kullanabilecekleri altyapı çalışmaları yürütüyoruz. Gördes ilçemizin Kuşluk Mahallesi'nde bulunan Kayran mevkiinde içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmalarımızı tamamladık ve vatandaşlarımızın bir sorununu daha çözüme kavuşturmuş olduk' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2895 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum