Kuşçu Başkan Fenomen Oldu

Halil Ertekin'in Kuşçu Başkan kanalı büyük ilgi görüyor.

Reklam
Kuşçu Başkan Fenomen Oldu
25 Ocak 2021 - 12:56 - Güncelleme: 04 Şubat 2021 - 06:14
İlçemizde Başkan lakabıyla tanınan, Orman İşletme Memuru Halil Ertekin(45), açtığı Youtube kanalıyla adeta fenomen oldu. 'Gördesli Kuşçu Başkan' adıyla kuşseverlerin ilgisini çeken kanalın abone sayısı 12.000'i geçti. Yurtdışından bile çok sayıda takipçisi olan kanala ilgi gün geçtikçe artıyor.
Güvercin beslemeye hobi olarak başlayan Halil Ertekin, oğlu Ömer Faruk'un önerisiyle Youtube kanalını açtı. Uçurduğu güvercinleri sergilediği ilk videosunu 2018 yılında yükledi. Daha sonra ilçemizdeki kuş meraklılarının kümeslerini ziyaret ederek, buralarda yaptığı röportajları videoya alarak kanalına yükledi.
Muhabbet kuşu üretimine de başlayan Ertekin, kuş besleme, kuşların sağlık sorunları ve bakımları ile ilgili bilgilendirici videolar paylaştı. Hatta kuş ilacı üreten firmalar Kuşçu Başkan kanalına reklam teklif etti.
Yetiştirdiği güvercinler güzellik yarışmalarında dereceye giren Kuşçu Başkanın takipçi sayısı, gün geçtikçe artmaya başladı. Osmanlı Hünkarisi, Selanik Döneği ve Seferli Taklacı gibi özel cins güvercinler kanalın videolarında yer almaya devam ediyor. Hint horozu da yetiştirmeye başlayan Ertekin, müstakil bir evi kümese dönüştürerek üretim kapasitesini arttırdı.
Hobi olarak başladığı kanalın bu noktaya geleceğini tahmin etmediğini ifade eden Halil Ertekin; 'Dünyanın her yerinden takipçimiz var, kuş meraklılarının ilgisine çok teşekkür ediyorum. Daha güzel içerikler üretebilmemiz için Gördesli Kuşçu Başkan kanalına abone olmayı unutmayın' dedi. Ayrıca halilertekin45 instagram hesabından da içerik paylaşmaya devam ediyor.



Reklam
Reklam
Bu haber 7073 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum