Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kültür Sanat Ve Spor Alanında Yeni Projeler

Okulların bu alanlarda geliştirilmesi planlanıyor.

Reklam
Kültür Sanat Ve Spor Alanında Yeni Projeler
22 Aralık 2018 - 15:42
Reklam
Reklam
İlçemizde özellikle sanat, kültür ve sportif alanlarda yapılması düşünülen yeni faaliyetlere ilişkin kahvaltılı bir toplantı düzenlendi. Toplantı; Kaymakam Bekir ABACI, Belediye Başkanı Muhammet AKYOL, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çoşkun ÇELİK, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil ERDEN, Beden Eğitimi Öğretmenleri, Müzik Öğretmenleri ve proje ekibinde görev alan öğretmenlerin katılımıyla Anadolu Otelde gerçekleştirildi.
Beden Eğitimi ve Müzik dersleri ile ilgili öğrencilerin gelişimi yönünde yapılan ve yapılacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Okullarımızda öğrencilerin ilgi ve kabiliyetleri doğrultusunda keşfedilmesi, yeteneklerine uygun olan alanlara yönlendirilmesi istendi. Yetenekli olan ancak malzeme temin etme noktasında imkânsızlığı bulunan öğrencilerin destekleneceği belirtildi. Okullarımızın Spor ve Müzik aletlerinin temini noktasında gerekli desteğin verileceği ifade edildi.
        Aynı zamanda okullarımızın okul oyun alanlarının geliştirilmesi ve müzik sınıflarının geliştirilmesi bağlamında geliştirecekleri projeleri Bakanlıklara, Kalkınma Ajanslarına ve Özel Sektörde faaliyet gösteren kuruluşlara sunulması kararı alındı. Sosyal içerikli projelerle öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlayıcı projelerin geliştirilmesi ve uygulanması kararlaştırıldı. Komisyon oluşturulup ihtiyaç duyulan malzemelerin tespiti ve oyun alanlarında yapılacak çalışmaların planlanması kararlaştırıldı.
        Toplantının ikinci bölümünde Kalkınma Ajansına ve Avrupa Birliğine sunulan projeler ve bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. İki hafta sonra yapılacak toplantıda gerçekleştirilen projelerin sunumlarının yapılmasına, taslak halindeki projelerin gözden geçirilmesine karar verildi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2024 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum