Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kültür Buluşmasında Gördesliler Gecesi

Akhisar'daki hemşehri dernekleri etkinliğine Gördesliler damga vurdu.

Reklam
Kültür Buluşmasında Gördesliler Gecesi
01 Ekim 2018 - 16:58
Reklam
Reklam
Akhisar Belediyesi öncülüğünde Akhisar'da faaliyet gösteren hemşehri derneklerinin katılımı ile düzenlenen Kültür Buluşmasının son gününde Gördesliler gecesi yaşandı.
Akhisar Gördesliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin organize ettiği gece Akhisar Belediyesi Gölet alanında gerçekleşti. Program; CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördesliler Derneği Başkanı Nadir German, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli, MHP Akhisar İlçe Başkan Vekili Halil Öksüz, ilçede bulunan diğer hemşehri dernek başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Akhisar'da bulunan Gördesliler ve halkın katılımı ile başladı.
Gördesliler gecesinde ilk olarak Gördesliler Derneğine ait halk oyunları ekibi sahne aldı. Bahadır Efe, Adem Ertaş, Gördes Folklor ekibi, Bizim kızlar grubu, Tahsin İlkaya, Burak Hoşaf ve Gördes'in Efeleri geceye katılanlara unutulmaz bir eğlence yaşattı.
Gecenin sonunda ise Gördesliler Derneği Başkanı Nadir German katılımcı sanatçılara ve Belediye Başkanı Salih Hızlı'ya plaket ve çiçek takdim ederek katılan tüm Akhisarlılara teşekkür etti.
Gecede konuşan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisarlıları selamlamasının ardından, 'Bugün son gecemiz, 7 gün boyunca bu alan hiç boş kalmadı tüm katılımcılara teşekkür ederim. Akhisar'da faaliyet gösteren hemşehri derneklerimizin 7 güzel insanı ile bu hemşehri dernekleri Kültür Buluşmasını inşaa ettik ve çok başarılı oldu' dedi. Geceye katılan ve katılımcılara seslenen CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ise çok güzel bir kültür etkinliğini sunan Belediye Başkanına teşekkür ederek devamı gelmesi gereken bir etkinlik olduğunun altını çizdi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2718 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum