Kocamurtluk Mesire Alanı İhaleye Çıktı

1 Mart tarihinde Ankara'daki ihalenin ardından yüklenici firmayla sözleşme imzalanacak.

Reklam
Kocamurtluk Mesire Alanı İhaleye Çıktı
13 Şubat 2017 - 11:15
Gördes Belediyesi'nin İller Bankası'na hazırlattığı Kocamurtluk Mesire Alanı Projesi'nin yapım işi ihaleye çıktı.
Gördes'in en güzel yerlerinden olan mesire alanına yapılacak olan Kocamurtluk Mesire Alanı Projesi'nin yapım işinin ihaleye çıkması vatandaşları heyecanlandırdı. Seyir kulesi, kır düğün salonu, kır lokantası, spor alanları, piknik alanları, bisiklet yolları, yürüyüş yolları gibi birçok özelliği barındıran Kocamurtluk Mesire Alanı'nın 2017 sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.
İller Bankası tarafından yayınlanan ilana göre 1 Mart tarihinde Ankara'da yapılacak olan ihalenin ardından yüklenici firmayla sözleşme imzalanacak. Bu sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 15 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İhale ilanında işin süresi yer tesliminden itibaren 150 gün olarak belirtildi.
Gördes'in sosyal hayatına renk katacak olan Kocamurtluk Mesire Alanı'na büyük önem gösteren Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol yaptığı açıklamada; " Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ilçemize güzel bir proje kazandırmak için uzun süredir çalışıyoruz. İnanıyorum ki Kocamurtluk Mesire Alanı tamamlandığında Gördesli aileler için, gençlerimiz için bir cazibe merkezi olacaktır. Projemiz içerisinde ailelerin çocuklarıyla huzur içinde vakit geçirebilecekleri, gençlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın çeşitli aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri bir proje. Emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun" dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3192 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum