Kaymakam Uçar Öğrencileri Taltif Etti

LGS'de başarı yakalayan öğrencilere ödülleri verildi.

Reklam
Kaymakam Uçar Öğrencileri Taltif Etti
18 Ağustos 2018 - 17:33
Reklam
İlçe kaymakamı Büşra Uçar, LGS'de üstün başarı gösteren ortaokul öğrencilerini ödüllendirdi. Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu konferans salonunda düzenlenen ödül törenine, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, ilçe milli eğitim müdürü İbrahim Coşkun Çelik, öğrenciler ve velileri katıldı.
            Törenin açış konuşmasını, ilçe milli eğitim müdürü Çelik yaptı. Çelik konuşmasında; Gördes olarak LGS'de büyük bir başarı gerçekleştirdiklerini ancak aynı başarıyı YKS'de gösteremediklerini dile getirdi ve bunun sebeplerini anlattı. Başarılı öğrencileri tebrik eden Çelik, 'hepinize teşekkür ediyorum' dedi.
            Kaymakam Uçar ve Belediye Başkanı Akyol yaptıkları konuşmalarda; göğsümüzü kabartan bu genç kardeşlerimize, başarıda emeği geçen öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ediyoruz dediler.
            Bu yıl LGS'ye ilçemizden toplam 312 öğrenci girdi. Bunların 74'ü sınav sonuçlarına göre yerleştirildi. Diğerleri mahalli kriterlere göre kendine bir yer buldu. 74 öğrenci içerisinde 23 öğrenci bir Fen Lisesine girmeye hak kazanarak, ilçemizin gururu oldu.
            Fen Liselerine girmeye hak kazanan öğrencilere, Kaymakam Uçar ve belediye başkanı Muhammet Akyol tarafından plaket ve hediyeleri takdim edildi…
Reklam
Reklam
Bu haber 6081 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum