Kaymakam Uçar Halk Toplantısına Katıldı

Benlieli mahallesinde Temmuz ayı halk toplantısı yapıldı.

Reklam
Kaymakam Uçar Halk Toplantısına Katıldı
28 Temmuz 2018 - 15:28
Reklam
Gördes Kaymakamlığınca her ay düzenlenen Halk Toplantıları Temmuz ayında, Benliali Mahallesinde yapıldı. Mahalle halkının büyük ilgi gösterdiği toplantı yaz ayı olması nedeniyle köy meydanında gerçekleşti.
Kaymakam Büşra UÇAR Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya;  Belediye Başkanı Muhammet AKYOL, Güneşli Jandarma Karakol Komutanı J.Kd.Bçvş. Serkan CANSU, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çoşkun ÇELİK, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Güngör AKYOL, İlçe Müftü Vekili Salih ÖZCAN, Vakıf Müdürü Davut AKYOL, Orman İşletme Müdürlüğü Güneşli Şefi Baykal ASLAN, Büyükşehir Belediyesi Gördes Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa GÜN, Gördes Toplum Sağlığı Merkezinden Sağlık Memuru Kemal YARDIM, Muhtarlar Derneği Başkanı Kerim ÇAKIR, Benlieli Mahallesi Muhtarı Ahmet YILMAZ ve vatandaşlarımız katıldı.
Vatandaşlarımızın istekleri dinlenerek, ilgili kurum amirleri tarafından talep ve sorulara cevaplar verildi. Toplantıdan sonra Kaymakamımız Büşra UÇAR, Benlieli Mahallesindeki kadınlarımızla bir araya gelerek sohbet etti. Çocuklarla da yakından ilgilenen Uçar, onlara çeşitli hediyeler verdi.
Reklam
Reklam
Bu haber 4263 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum