Kaymakam Büşra Uçar'ın Bayram Mesajı

Kaymakam Uçar, kurban bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Reklam
Kaymakam Büşra Uçar'ın Bayram Mesajı
18 Ağustos 2018 - 18:14
Kaymakam Büşra UÇAR; 'Kurban Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi;
'Bizi asırlardır birbirimize bağlayan, birbirimize kardeş kılan, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu dorukta yaşatan bayramlarımızdan Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşamaktayız.
 Bayramlar her türlü toplumsal ve kutsal değerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu kutsal günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için bir vesiledir.
  İnsanları birbirine yakınlaştıran, aynı duygu ve düşüncelerle buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve beraberliği sağlayan bu özel günlerde, başta yakınlarımız olmak üzere, kimsesizler, yaşlılar, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız ziyaret edilerek gönülleri alınmalı yalnızlıkları hissettirilmemelidir.
 İnanıyorum ki, bu bayramda da bu ruhu gösterecek, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak; kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Gördesli hemşerilerimin, kamu ve özel kuruluşlarında her kademedeki mesai arkadaşlarımın ve aile bireylerinin, şehit aileleri ve gazilerimizin, sivil toplum kuruluşlarının bayramlarını yürekten kutlar, tüm hemşerilerime esenlik dileklerimle saygı ve sevgilerimi sunarım.'
      Büşra UÇAR
  Gördes Kaymakam V.
Reklam
Reklam
Bu haber 3494 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum