Kaymakam Bilgin'den Eğitime Destek

70 Başarılı öğrenciye, Kaymakamlık tarafından tablet bilgisayar hediye edildi.

Reklam
Kaymakam Bilgin'den Eğitime Destek
07 Mayıs 2016 - 14:34
Kaymakam Turgay Hakan Bilgin'den eğitime anlamlı destek. İlçemiz genelindeki ilk ve ortaöğretim çağındaki başarılı öğrencilere, Gördes Kaymakamlığı tarafından tablet bilgisayar hediye edildi.
            Dyned İngilizce Dil Eğitim sistemi ve Kodla(Ma)nisa Projesi kapsamında, geçtiğimiz ay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bir atölye açılmıştı. Kodla(Ma)nisa atölyesinin açılışını Vali Erdoğan Bektaş yapmıştı.
            Bu çalışmalar kapsamında başarı gösteren 70 öğrenciye, Kaymakamlık tarafından birer adet tablet bilgisayar hediye edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törene; Kaymakam Bilgin, Belediye Başkanı Akyol, Milli Eğitim Müdürü Çelik, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
            Öğrencilere tablet bilgisayarların takdim edildiği toplantıda konuşan, kaymakam Bilgin şunları söyledi: 'Öğrencilerimize sağladığımız desteğin maddi tutarı 20 bin lira civarındadır. Öğrencilerimiz bu tablet bilgisayarları bilgiye ve ders programlarına, dijital ortamda çok hızlı bir biçimde ulaşma bakımından önemli bir kaynak olarak kullanacaktır. Bu katkılarla Sayın Valimiz öncülüğünde başlatılan, Dyned Dil Eğitimi ve Kodlama Projesi de ilçemizde daha yüksek seviyelere ulaşacaktır.'



Reklam
Reklam
Bu haber 3460 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum