Karın Hem Sefası Hem Cefası

Yoğun kar yağışı çoğumuzu gafil avladı.

Reklam
Karın Hem Sefası Hem Cefası
30 Aralık 2016 - 18:16
Reklam
Yağışsız ve kurak geçen kış mevsiminin bugünlerinde, yağan kar hem safa hem cefa yaşattı ilçemizde. Tarımsal kesimdeki kaygılar kar yağışıyla umut tazelerken, olumsuzlukları da beraberinde getirdi.
            28 Aralık 2016 günü, ikindiden sonra başlayan yoğun kar yağışı, çoğumuzu gafil avladı. Gördes Akhisar yolunda bazı araçlar mahsur kaldı. Ufak çapta kazalar meydana geldi. Fundacık bölgesi yapacağını yine yaptı. Çok sayıda araç burada beklemek zorunda kaldı.
            İlçe merkezine ulaşan kırsal mahalle yollarında da, aksamalar meydana geldi. Bunun üzerine ilk ve orta dereceli okullar 1 gün tatil edildi. Taşımalı gelen öğrenciler için bu süre, 2 güne çıkarıldı.
            Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, Fundacık bölgesinde ve diğer kırsal mahalle yollarında zamana karşı büyük bir mücadele vererek, kısa sürede yolların ulaşıma açılmasını sağladı. Bazı bölümleri tuzlayan ekipler, şehir merkezini kısa sürede ulaşıma açık hale getirdi.
            Kar yağışı en çok çocukları ve gençleri sevindirdi. Gece yarılarına kadar, coşkulu kalabalıklar kar topu oynayarak keyif çıkardı. Yeni yıla girerken, beyaza bürünen ilçemizde kar yağışı cefasına karşın büyük sevinçle karşılandı.
Reklam
Reklam
Bu haber 3917 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum