Kan Bağışçılarına Madalya Töreni

Kızılay Kan Bağış Merkezi ilçemizdeki bağışçıları ödüllendirdi.

Reklam
Kan Bağışçılarına Madalya Töreni
17 Şubat 2018 - 13:13
Manisa Kızılay Kan Bağış Merkezi, ilçemizde düzenlenen törende, Gördesli bağışçılara madalya taktı. Gördes Kızılay şubesi ile ortaklaşa düzenlenen tören, Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu konferans salonunda gerçekleştirildi.
            Törene; ilçe kaymakamı Fatih AYAZ, ilçe jandarma komutanı Fazıl Kalyon, Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Dilcan, Kızılay Şube Başkanı İsmail TEMEL, daire ve kurum amirleri, donörler (kan bağışçıları) ve kalabalık bir vatandaş gurubu katıldı.
            Manisa Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. İsmet Nardal konuşmasında; kan bağışının insan hayatındaki önemine değindi. Ülkemizde bu konuda yeteri kadar ilgi olmadığını dile getiren Nardal, 'Manisa'da ülke ortalamasının üzerinde kan bağışı sağladık.' dedi.
             Kaymakam Fatih Ayaz konuşmasında Kızılay Kan Bağış Merkezi yetkililerine ve bağışçı vatandaşlarımıza gösterdikleri fedakârlıktan dolayı teşekkür etti. Programın son bölümündeki törenle Gördesli 56 bağışçıya bronz,  6 bağışçıya gümüş madalyaları takıldı, teşekkür plaketi verildi.
            Törenin yanı sıra salonda ekipler kan bağışı kabul etti. Çok sayıda vatandaşımız kan bağışında bulunmak için sıraya girdi. Gün içerisinde 124 ünite kan bağışı alındı.
Reklam
Reklam
Bu haber 4724 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum