J Plaka İhalesi Yapıldı

İhalede Gördes için 51 plaka yer aldı.

Reklam
J Plaka İhalesi Yapıldı
05 Temmuz 2017 - 15:06
Reklam
Gördes, Demirci, Kırkağaç ve Köprübaşı ilçelerinde servis taşımacılığı için gerekli olan J plakaların satış ihaleleri gerçekleştirildi. Büyükşehir Encümen kararına istinaden, Encümen huzurunda yapılan satış ihalesine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu başkanlık etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı'nda alınan karara göre, Demirci, Gördes, Kırkağaç ve Köprübaşında servis taşımacılığı için gerekli olan J plakaların satış ihaleleri gerçekleştirilmesiyle Gölmarmara dışındaki tüm ilçelerin J plaka satış ihaleleri tamamlanmış oldu.
Oda ve Dernekler İş Kulesi toplantı salonunda yapılan satış ihalesinde Mali Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Uluturhan, Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Mustafa Ali Algın, Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek de yer aldı. İhalede Gördes için 51, Demirci için 16, Kırkağaç için 15 ve Köprübaşı için 20 adet J plakanın muhammen bedel üzerinden açık arttırma usulü ile ihalesi yapıldı ve ihale sonucunda plaka tahsisleri gerçekleştirildi. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, ihalenin ardından J Plaka tahsislerinin hayırlı olmasını temenni etti. 
Reklam
Reklam
Bu haber 2288 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum