İYİ Partinin Başkan Adayı Mesut Efe

Mesut Efe, millet ittifakının adayı olarak yerel seçimde yarışacak.

Reklam
İYİ Partinin Başkan Adayı Mesut Efe
06 Şubat 2019 - 11:15
Reklam
Gördes'te Millet İttifakında yapılan görüşmeler sonucunda İYİ Parti'nin Gördes Belediye Başkan Adayı Mesut EFE oldu. İlçemizde uzun yıllar eğitimci olarak çalışan Mesut Efe'nin adaylığı ilçe siyasi kamuoyunda ilgi uyandırdı. Millet İttifakının aldığı karar neticesinde CHP Gördes'te aday çıkarmayacak ve İYİ Parti adayı Mesut Efe'yi destekleyecek.
İYİ Parti Gördes İlçe Teşkilatında parti yönetimiyle bir araya gelen Efe'nin adaylığı resmen ilan edildi. İYİ Parti ilçe başkanı Mehmet Yavuz, gençlik kolları başkanı Halil Altunkeyik ve Belediye Başkan Adayı Mesut EFE, adaylığın kesinleşmesinin ardından ittifak ortağı CHP İlçe yönetimini ziyaret etti.
MESUT EFE KİMDİR?
1962 yılında Gördes'te dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Gördes'te tamamladıktan sonra Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Yüksekokulundan 1983 yılında mezun oldu. Van ve Hatay illerinde sınıf öğretmeni olarak görev yaptı.
İlçemizde Akpınar İlkokulu, Atatürk İlkokulu ve Fatih İlköğretim Okulunda çalıştı. Gördes'te 7 yıl boyunca faaliyette bulunan Gördes Etüt Eğitim Merkezinin çalışmalarına önderlik etti. 2007 yılında ilçemizde kurulan ilk dersane olan Hedef Dersanesinin eğitim faaliyetlerine 8 yıl boyunca katkı sağladı.
2013 yılında emekliye ayrıldı ve Hedef Dersanesindeki çalışmalarına devam etti. Gördes'e Fen Lisesi açılması için hazırladığı projeyi hayata geçirmek adına yoğun çaba harcadı.
Hedef Dersanesinin kapanmasının ardından Julia Gordos Apart Oteli faaliyete soktu, halen işletmeciliğini devam ettiriyor. 2014-2018 yılları arasında öğrenci servis taşımacılığını yapan Elma Turizm Ltd.Şti.'nin ortakları arasında yer aldı. 2018'de devraldığı Gördes Turizm şirketi, Meta Nikel Kobalt şirketinin personel servis taşımacılığını yapmaktadır.
Evli ve iki çocuk babası olan Mesut Efe, adaylık süreciye ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
'İlçe siyasi kamuoyunun göstermiş olduğu yoğun teveccühe kayıtsız kalmadık ve bu sorumluluğu üstlendik. Desteklerinden dolayı başta ilçe başkanımınız Mehmet Yavuz, gençlik kolları başkanımız Halil Altunkeyik olmak üzere, Gördes halkına vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Gördes'te iyi belediyeciliğin örneklerini göstereceğiz. Seçildiğimiz günden itibaren herkesi kucaklayacak, bütün Gördes'in belediye başkanı olacağım' 
Reklam
Reklam
Bu haber 3925 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum