İYİ Parti'de Başkan Mehmet Yavuz

İYİ Parti İlçe Teşkilatında yeni yönetim belli oldu.

Reklam
İYİ Parti'de Başkan Mehmet Yavuz
28 Aralık 2018 - 17:34
Reklam
İYİ Parti'nin Gördes ilçe başkanlığına Mehmet Yavuz getirildi. Parti genel merkezi il ve ilçe yönetimlerinin istifasını isteyerek, yeniden yapılanma yoluna gitmişti. Bu çerçevede, önceki ilçe başkanı Ümran Özer ve yönetimi istifasını vermişti.
            Gördes ilçe teşkilatını oluşturmak için görevlendirilen Mehmet Yavuz, çalışmalarını tamamlayarak hafta içerisinde teşkilatı kurdu ve resmi süreci başlattı. İlçe siyasetinin önemli isimlerinden olan Mehmet Yavuz'un, İyi Parti ilçe başkanı olması, siyasi çevrelerde olumlu karşılandı.
            İYİ Parti Gördes ilçe başkanı Mehmet Yavuz, çalışmalarıyla ilgili olarak gazetemize şu açıklamaları yaptı:
            ' Bu onurlu göreve bizi layık gören, büyüklerimize teşekkür ederim. İyi'ler hareketi Türkiye'nin umududur. Bu bayrak kısa sürede Gördes'te dalgalanmış ve halkımızın ilgisiyle karşılanmıştır.
            Son seçimlerde İYİ Parti Gördes'te hatırı sayılır bir oy almıştır. Bunun iki ve üç katını alacak potansiyele sahiptir. Teşkilatımızı kurduk. Güçlü isimlerden oluşan bir yönetim oluşturduk.
            Seçim çalışmalarına hemen başlayacağız. Gördes'te belediye başkan adayı çıkaracağız. Sevilen ve kabul gören bir ismi Gördes belediye başkanlığı adaylığı için hazırlıyoruz. Gördes'te seçimi kazanmak için her türlü fedakarlığı ve çalışmayı yapacağız..'
            İYİ Parti'nin yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor: İzzettin Kabadayı, Zafer Susmaz, Mustafa Dündar, Bahri Özer, İbrahim Güleç, Alim Kara, Mustafa Çağlak, Ahmet Akgün, Zehra Sapancı, Satılmış Eroğlu, Süleyman Arı, Halil Altıngeyik, Mustafa Naim Deniz, Mehmet Emin Aksoy, Mehmet Yılmaz, Helim Demirtaş, Ahmet Eyigül, Cengiz Çakmak, Emrah İlhan, Muharrem Uçmak, Raşit Ataay, İlyas Ulu.  
Reklam
Reklam
Bu haber 3289 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum