İYİ Parti Gördes'i Açıkladı

İYİ Parti Gördes Kurucu İlçe Başkanlığına Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ümran ÖZER atandı.

Reklam
İYİ Parti Gördes'i Açıkladı
12 Ocak 2018 - 18:48
Reklam
İyi Parti Manisa İL Başkanı Tamer Akkal, Gördes İlçe Başkanlığı için Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ümran ÖZER'i görevlendirdi. Manisa İYİ Parti İl Başkanlığında düzenlenen törende İl Başkanı Tamer Akkal, Ümran Özer'e parti rozetini taktı, 'hayırlı uğurlu olsun' dedi.
İyi Parti İl Başkanı Akkal; 'Gördes'le beraber Manisa'da 10. İlçemizde teşkilatlanmamızı gerçekleştirdik. Ümran Özer kardeşimizle partimiz, Gördes'te büyük bir atılım gerçekleştirecektir. Gördes'e, Manisa'mıza ve ülkemize hayırlı olsun.' dedi.
  İyi Parti Gördes Kurucu İlçe Başkanlığına atanan Ümran Özer yaptığı açıklamada; 'Çok heyecanlıyım, beni bu göreve layık görenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Gördes İYİ olacak, Manisa İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak' dedi.
ÜMRAN ÖZER KİMDİR?
1974 yılında Gördes'te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Gördes'te tamamlayan Özer, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. 2 yıl süren Serbest Muhasebecilik stajının bir yılını Salihli'de bir yılını da Gördes'te tamamladı.
2012 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ruhsatını almaya hak kazanan Ümran Özer, aynı yıl ilçemizde kendi bürosunu açtı. Manisa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına bağlı olarak muhasebecilik mesleğine devam eden Özer, evli ve iki çocuk annesidir.


Reklam
Reklam
Bu haber 11623 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum