Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İş Merkezi ve Yüzme Havuzu İnşaatları Hızla Devam Ediyor

Başkan Akyol çalışmaları yakından takip ediyor.

Reklam
İş Merkezi ve Yüzme Havuzu İnşaatları Hızla Devam Ediyor
03 Aralık 2018 - 10:55
Reklam
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un girişimleriyle hazırlanan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve AquaPark ile İş Merkezi projesinin çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Akyol, devam eden çalışmaları bizzat yerinde inceledi.
BAŞKAN AKYOL, ÇALIŞMALARI TAKİP EDİYOR
Prestijli bir projeyi Gördes'e kazandırmak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Akyol, 'Ak Parti Belediyeciliği ve merkezi hükümetimizin desteğiyle bütçemizin oldukça üzerinde projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bugün yapımı devam eden projemizin çalışmaları hızla ilerliyor. Gördes'te yüzme havuzu büyük bir eksiklikti. Futbol stadımızın hemen yanında oldukça prestijli bir projeyi Gördes'imize kazandıracağız. Bu projemizin hayata geçmesiyle hem gençlerimiz hem de vatandaşlarımız için cazibe merkezi olacak. Gördes'imize daha iyi nasıl hizmet edebiliriz düsturuyla hareket ediyoruz' şeklinde konuştu.
'İŞ MERKEZİ, DÜKKÂN EKSİKLİĞİNE ÇÖZÜM OLACAK'
Gördes Belediyesi tarafından ilçenin en büyük ihtiyaçlarından olan dükkân ve yeni işyerleri için başlattığı İş Merkezi projesi hızla ilerliyor. Ekonomik ömrünü tamamlayan eski binanın yerine yapılan yeni iş merkezinin çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 'İş Merkezimin Gördes'imize kazandırılmasından sonra ilçemizin en büyük ihtiyaçlarından olan işyeri ve dükkân eksikliğine çözüm getirilmiş olacak. Alt katta büyük bir depo olacak, zeminde 4 dükkân ve diğer üst katlarda ise büro tarzı yerlerimiz bulunacak İş Merkezimizin içerisinde toplamda 17 dükkân yer alacaktır. Yıllardır Gördes'imizde dükkân eksikliği vardı bu proje kapsamında sorunun giderileceğini düşünüyoruz' diye konuştu. 
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2666 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum