Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İş-Kur Projesiyle 90 Kişiye İş İmkanı

Gördes Belediyesinin ortağı olduğu projede hak kazanan kişiler 6 ay süreyle istihdam edilecek.

Reklam
İş-Kur Projesiyle 90 Kişiye İş İmkanı
28 Nisan 2017 - 15:06
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi İŞKUR aracılığıyla Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında  vatandaşları istihdam etmeye devam ediyor.
Gördes Belediyesi ve İŞKUR Manisa İl Müdürlüğü işbirliğinde toplum yararına çalışma programı kapsamında belediyesi bünyesinde çalıştırılacak 90 kişi, geçtiğimiz günlerde noter huzurunda yaptığı kura çekimi ile belirlenmişti. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura sonucunda hak kazanan 90 kişi 6 ay süreyle Gördes Belediyesi tarafından merkez ve mahallelerde birçok iş alanında istihdam edilecek.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İŞKUR  Toplum Yararına Çalışma Programı'yla işe başlayacak olan 90 kişiyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. 90 yeni personelle merkez ve mahallelere büyük bir özveriyle hizmet etmeye devam edileceğini söyleyen Başkan Muhammet Akyol, yeni işe başlayacak olan personele görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Toplum yararına çalışma programı yaklaşık 6 ay sürecek. 6 ay süreyle belirlenen program çerçevesinde merkez ve mahallelere birçok hizmet götürülecek. Parke taşı döşeme, yol çalışmaları, evde temizlik hizmeti ve çevresel temizlik başta olmak üzere merkez ve mahallelerin talepleri dikkate alınarak birçok hizmet etkin bir şekilde verilecek.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2974 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum