Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İlçemizde Ramazan Coşkusu

Eski Gördes’teki Pazar Camisinde, bu yıl da teravih namazı kılınacak.

Reklam
İlçemizde Ramazan Coşkusu
06 Haziran 2016 - 14:19
Reklam
Reklam
11 ayın sultanı ramazan, bereketiyle ve rahmetiyle yeniden hayatımıza teşrif etti. Bugün, bu güzel ayın ilk günü. Müminler onu karşılamanın heyecanı içinde. Gördes gelenekleriyle ve değerleriyle, ramazan ayını yine emsalsiz güzelliklerle karşılıyor.
            İlçemizde tüm hazırlıklar tamamlandı ve ilk günkü orucumuzla Ramazan ayına merhaba dedik.
            Fırınlar yine en gözde mekânlar olacak bu ramazanda da. 400 gramlık yoz pide 1.90TL'den ve 150 gramlık içli pide 1.50TL'den işlem görecek. Gördes'in emsalsiz ramazan tatlısı Gelin kız helvasının fiyatı ise 14TL olarak belirlendi.
            İlçe Müftülüğü bu yıl beklenen organizasyonu gerçekleştirdi. Restorasyonu geçen yıl tamlanan Eski Gördes'teki Pazar Camisinde, bu yıl teravih namazı kılınacak. Yetkililer Ramazan ayı boyunca her Cuma ve her akşam teravih namazlarında Pazar camisinin ibadete açık olacağını ifade etti.
            Yaz mevsimine gelen bu yılın ramazanı dolayısıyla, Cabarlar mevkiindeki Aykanat mescidinde her akşam teravih kılınacağı ve yine her Cuma namaz kılınacağı bildirildi.
            Gördes Belediyesi geleneksel iftar çadırını kurarak, Ramazan boyunca iftar verecek. Ayrıca ihtiyaç sahiplerine her akşam yemek servisi yapacak.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2468 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum