İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Büyükşehir ekipleri çöp konteynırları ve gübrelik alanlarda uygulama yapıyor.

Reklam
İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
23 Temmuz 2016 - 16:13
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, vatandaşlara daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir çevre sunmak amacıyla gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Gördes'te çöp konteynırları, yeşil alanlar ve gübrelik alanlarda ilaçlama yapılıyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler haşereyle mücadele noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu doğrultuda Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçe genelinde de çalışmalarına son sürat devam ediyor. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Serpil Aykurt, 'Çöp konteynırları ve gübrelik alanlarda kalıcı uygulama yapılıyor. Ayrıca yeşil alanlarda da ilaçlama çalışmalarına devam ettiriliyor. Bunun dışında ilçede karasinek popülasyonunun azaltılması amacıyla tüm parklara karasinek tuzağı yerleştiriliyor' dedi.
Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı olarak yapılan ilaçlamalarla yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmenin mücadelesini verdiklerini dile getiren Daire Başkanı Aykurt, halk sağlığı için gerçekleştirilen ilaçlama çalışmalarının bundan sonraki süreçte de aralıksız devam ettirileceği bilgisini verdi.
Reklam
Reklam
Bu haber 2098 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum