Hüseyni Baba'ya Ek Kanalizasyon Hattı

Mahallenin altyapısına büyük katkı sağlayacak.

Reklam
Hüseyni Baba'ya Ek Kanalizasyon Hattı
15 Aralık 2017 - 17:13
Reklam
MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Hüseynibaba Mahallesi'ndeki yeni yerleşim alanlarının altyapı ihtiyacını karşılamak amacıyla ilave kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa ve 17 ilçesindeki mahallelerin altyapı ihtiyacını karşılamak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Hüseynibaba Mahallesi'nde kanalizasyon hattı olmayan yerlerine hat döşeme çalışmasını tamamladı. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde tamamlanan hat sayesinde yeni yaşam alanının altyapı ihtiyacı karşılanmış oldu.
'Mahallemiz MASKİ'nin hizmetlerinden memnun'
Mahalle sakinlerinin MASKİ'nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirten Hüseynibaba Mahalle Muhtarı Mehmet German, 'Mahallemiz genişledikçe ihtiyaçlarımız da çoğalmaya başlıyor. Altyapı eksiğimiz gündeme gelince MASKİ yetkililerine bildirdik. Sağolsunlar hemen gelip çalışmayı bitirdiler. Şu anda mahallemizin altyapısı komple tamamlanmış oldu. Siyasi görüşümüz farklı olsa bile Cengiz Başkanımızın çalışmalarını her daim takdir ediyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz. MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a da hizmetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz' diye konuştu. 
Reklam
Reklam
Bu haber 2116 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum