Hıdrellez ve Kültür Festivali Başlıyor

Gördes Belediyesinin düzenlediği festival hafta boyu devam edecek.

Reklam
Hıdrellez ve Kültür Festivali Başlıyor
27 Nisan 2018 - 19:35
Reklam
Gördes Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Hıdrellez Şenlikleri, ilçemizin sosyal ve kültürel hayatına renk katıyor. Bu yıl 12.'si düzenlenecek olan etkinlikler için, Gördes Belediyesi çalışmalarını tamamladı.
7'den 77'ye her vatandaş için çeşitli etkinliklerin yer aldığı Hıdrellez programı bu yıl da dolu dolu geçecek. Etkinliklerde birçok sosyal ve kültürel aktivite yer alıyor. Festivalin en ilgi gören etkinliğinin Gördes Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Halk Konseri olması bekleniyor. Gördes Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Halk Konseri 5 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30'da Şehit Makbule Hanım Meydanında gerçekleşecek.
1 Mayıs Salı günü Sinema Günleriyle başlayacak olan festival Perşembe hafta boyunca süren etkinliklerle devam edecek. Halk konseri, sinema günleri, bilim şenlikleri, çeşitli yarışmalar, uçurtma şenliği, ödül törenleri, anneler günü etkinliği ve halk konseri gibi birçok etkinliğin yer alacağı Gördes Belediyesi 12. Hıdrellez ve Kültür Festivali'nin ana programı 5 Mayıs Cumartesi saat 12.00'da Kocamurtluk Mesire Alanında gerçekleşecek. Aynı günün akşamına ise Şehit makbule Hanım Meydanında ücretsiz halk konseri Gördeslileri coşturacak.
Başkan Muhammet Akyol'dan Davet
12. Hıdrellez ve Kültür Festivali'ne tüm vatandaşları davet eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Asırlardan bu yana bilinen ve kutlanan Hıdrellez bizlere birlik beraberliği, kültürümüze sahip çıkmayı hatırlatan bir bahar bayramıdır. Bizler de bu bağlamda her yıl geleneksel olarak Hıdrellez ve Kültür Festivali'ni birlik beraberlik içerisinde gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu yılın festivali için de çeşitli etkinliklerin yer aldığı bir program hazırladık. Tüm vatandaşlarımızı; halk konseri, sinema günleri, bilim şenlikleri, çeşitli yarışmalar, uçurtma şenliği, ödül törenleri, anneler günü etkinliği ve halk oyunları gösterimleri gibi birçok etkinliğin yer alacağı 12. Hıdrellez ve Kültür Festivali'ne davet ediyorum" dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3617 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum