Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Haydi Gördes Kitap Okumaya

Ödüllü kitap okuma kampanyası başladı.

Reklam
Haydi Gördes Kitap Okumaya
18 Şubat 2017 - 17:59
Reklam
Reklam
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencileri kitap okumaya teşvik etmek amacıyla anlamlı bir kampanya düzenledi. İlçe Kaymakamlığı ve Gördes Belediyesi'nin destek verdiği 'Gördes Okuyor' adlı ödüllü kitap okuma kampanyası başladı.
Şubat ayı başından itibaren belirli kitapları okuyacak öğrencilerin, 19 Mayıs 2017 tarihine kadar süreleri bulunuyor. Bu süre sonucunda kampanyaya katılan öğrenciler, okudukları kitaplarla ilgili sınava tabi tutulacak. Sınavda dereceye giren öğrencilere Tablet, Bisiklet ve Aksiyon Kamera gibi çeşitli ödüller verilecek.
İlköğretim ve Ortaöğretimde toplam 6 ayrı kategori bulunan kampanyada ayrıca büyükler de unutulmadı. Yetişkin kategorisinde öğrenci velileri de kitap okuma kampanyasına katılabilecek ve ödül kazanabilecek.
 Gördes Okuyor Kitap okuma kampanyasına katılan tüm öğrencilere katılım belgesi ve madalya verilecek. Kampanya süresince en fazla gelişim gösteren öğrencilere Manisa Gezisi düzenlenecek. Ayrıntılı bilgi için size en yakın milli eğitim kurumuna başvurabilirsiniz.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2888 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum