Hal Binasına Site Yönetimi

Hal Binası Site Yönetim kuruluna Mehmet Hoşaf, Sami Aydın ve Mehmet Aybey seçildi.

Reklam
Hal Binasına Site Yönetimi
01 Ekim 2016 - 02:36
Hal binası, yeni Gördes'in kalbi olacak bir mekânda kuruldu. Uzun yıllar manavların, kasapların hizmet verdiği bir merkez oldu. Üst katı, çevre dükkânlarıyla ilçemizin en büyük iş merkezidir aslında hal binası.
            Ancak uzun yıllar, merkezde olmasına rağmen ihmal edildi. Belediye buradaki dükkânlarını sattı. Şimdi her bir mekân özel mülkiyete ait. Buna rağmen, bakımsızlık çarşının görüntüsüne de yansıyor. Her yanı dökülüyor.
            Gördes Sanayi ve Ticaret Odası harekete geçerek, kat maliklerini toplantıya davet etti. Amaç site yönetimi oluşturmak ve birlikte hal binasının ihtiyaçlarını görmek olarak belirlendi. 27 Eylül'de Sanayi ve Ticaret Odasındaki toplantıya, 90 kat malikinin tamamı davet edildi.
            49 kişinin toplantıya katılması sonucu, çoğunluk sağlandı ve gündem açıldı. Hal Binası Site Yönetim kuruluna Mehmet Hoşaf, Sami Aydın ve Mehmet Aybey seçildi. Toplantıda, üyelerin site yönetimine 20 ile 30TL arasında aidat ödemesi kararlaştırıldı.
            Site yönetimi faaliyet alanını; çatının revize edilmesi, çevre düzenlemesi, kanalizasyon hattının yenilenmesi ve zemin bölüme taş döşenmesi olarak belirledi.
Reklam
Reklam
Bu haber 2866 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum