Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Güneşli'nin Altyapısı Yenileniyor

MASKİ, yaklaşık 30 bin metrelik kanalizasyon hattını yenileyecek.

Reklam
Güneşli'nin Altyapısı Yenileniyor
30 Temmuz 2016 - 18:06
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Güneşli mahallesi için tasarladığı içme suyu ve kanalizasyon hattı projesiyle ilçenin en büyük mahallesinin altyapısını tamamen yenileyecek.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki eskiyen şebeke hatları için geliştirdiği projelerle mahallelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Güneşli mahallesinde içme suyu ve kanalizasyon hattı MASKİ tarafından yenilenecek. İçme suyuna ilişkin projenin proje ihale çalışmaları sürerken, Güneşli Kanalizasyon Şebeke Kesin Projesi ise ihale edilerek tamamlandı. Yüklenici firma tarafından hazırlanan projenin, İller Bankası ve MASKİ Projeler Dairesi Başkanlığı yetkilileri tarafından kontrolleri gerçekleştirildi. Kontrollerin tamamlanmasının ardından projenin onaylanmasıyla birlikte, yapım ihalesine çıkılarak inşaat çalışmaları başlayacak. MASKİ'nin yaklaşık 30 bin metrelik kanalizasyon hattını komple yenilemesiyle, daha sağlıklı altyapıya kavuşturulacak.
Güneşli mahallesinin altyapı yenileme projesiyle ilgili konuşan MASKİ Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak, 'Gördes ilçemizin en büyük mahallesi olan Güneşli'nin içme suyu ve kanalizasyon şebekelerinin güncel ihtiyaca cevap verebilmesi adına bir proje çalışması hazırladık. İlbank A.Ş. iş birliğiyle bünyemizde görev yapan mühendis arkadaşlarımız, gerekli kontrolleri sahada birebir bulunarak yaptılar. MASKİ olarak geliştirdiğimiz projelerimizle, mahallelerimizin altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2685 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum